Мій аптечний догляд за шкірою обличчя – Бюджетно та ефективно!

Красиву та м’яку шкіру обличчя без зморшок та прищів може мати кожна і зовсім не обов’язково звертатися до косметолога. Я розповім вам про свій аптечний догляд за шкірою обличчя, який я знайшла на сайті led-style.com.ua.

Крім звичайних засобів догляду я використовую кошти з аптеки. Вони, як ви знаєте, коштують дуже недорого, а головне дуже ефективні.

Мій аптечний догляд за шкірою обличчя - Бюджетно та ефективно!

Крем лакрі. Він сприяє збереженню та утриманню вологи в шкірі. Прекрасно зволожує та живить шкіру. Взимку шкіра на обличчі дуже сохне і починається лущення, а цей крем дуже швидко та м’яко відновить вашу шкіру.

Персикове масло. Моя улюблена олія, яка добре підходить будь-якому типу обличчя. Крім ” вітамінів молодості ” А і Е, що містяться в ньому, воно дуже добре зволожує шкіру і вирівнює тон обличчя, зменшує зморшки при регулярному застосуванні.

Саліцилка – від прищів на обличчі та для її очищення. Але не перестарайтеся, просто протріть обличчя на один раз ватним диском з невеликою кількістю саліцилки і не частіше 2 разів на тиждень, щоб не викликати почервоніння шкіри і не спалити (луститися).

Мій аптечний догляд за шкірою обличчя - Бюджетно та ефективно!

Скраб та маска для обличчя від “Зелена Аптека” – натуральні засоби догляду, які продаються в аптеці. Коштують недорого, склад абсолютно натуральний. Скраб не корябаючи шкіру, а м’яко її очищає, за рахунок того, що відлущують частинки невеликого розміру. А маска живить і усуває лущення шкіри всього за лічені хвилини!

Leave a Comment