Домашній мохіто смачніший ніж у кафе. Набагато дешевше. Готувати нескладно. За лічені хвилини

Домашній мохіто смачніший ніж у кафе. Набагато дешевше. Готувати нескладно. За лічені хвилини

Дуже простий рецепт домашнього мохіто із найдоступніших продуктів. Як приготувати мохіто з малини та кавуна читайте у цій статті https://sunduk-pub.kiev.ua/?p=6325.

Для мохіто з лимоном

1 крупний лимон розрізаємо навпіл. З однієї половинки зрізаємо шкірку і видаляємо кісточки. Другу половинку нарізаємо на тонкі скибочки.

З 5-8 гілочок м’яти обриваємо листочки. Кількість м’яти на ваш смак. У чашу занурювального блендера складаємо більшу частину листя м’яти, додаємо очищений лимон і вливаємо трохи спрайту.

Блендер подрібнюємо в однорідну кашку.

У глечик через сито проціджуємо отриману кашку. У результаті ми отримуємо концентрат із м’яти та лимона.

В отриманий концентрат додаємо листя м’яти, лимон та лід. Заливаємо спрайт 1,5-1,7 л. Перемішуємо.

У результаті отримуємо красивий та насичений напій мохіто. Його одразу ж можна розливати по склянках. Домашній мохіто має насичений м’ятний та лимонний смак. Він освіжаючий, не нудотний.

Домашній мохіто смачніший ніж у кафе. Набагато дешевше. Готувати нескладно. За лічені хвилини

Для мохіто з лаймом

Для початку беремо 2 лайми. Перший очищаємо від шкірки і нарізаємо на шматочки, видаляємо кісточки. Другий нарізаємо тонкими скибочками.

Аналогічно готуємо мохіто з лаймом.

За смаком аналогічний напій. Особливої різниці немає. Виходить смачно!

Тому готувати мохіто можна і з лимоном, і з лаймом. Пробуйте)

Інгредієнти на 2л:

  • 1 крупний лимон або 2 лайми
  • 5-8 гілочок м’яти
  • лід
  • спрайт, газована вода або швепс 1,5-2 л

Leave a Comment